Vikten av att verkligen mötas

Man kan göra många saker på distans men det är svårt att skapa bra relationer på annat sätt än genom möten i verkligheten.

Många av de absolut bästa idéerna uppstår ofta under det informella eftersnacket framåt natten.
Att deltagarna ges möjlighet att hålla ihop gruppen även utanför planerad tid kan därför vara helt avgörande för ett lyckat resultat.

Strategiskt läge mitt i smeten

Bara en liten avstickare från de stora allfarvägarna ligger Starby, beläget mitt i en bördig bygd fylld av sevärdheter och besöksmål.

Med Vadstenas strategiska läge vid Vätterns östra strand mitt emellan Stockholm och Göteborg finns vi alltid nära tillhands. Här finns en ljus, modern konferensanläggning i hotellparken. Omgivningarna i och runt Vadstena erbjuder många upplevelser och utflyktsmål och många spännande aktiviteter.

...med skafferiet runt knuten

Att vi dessutom har tillgång till ett makalöst skafferi av råvaror alldeles runt knuten och en gedigen matkunskap i köket gör inte saken sämre.
Kärleken till mat

Möten man minns länge är ofta kopplade till starka matupplevelser i kreativ miljö. Kanske har vi hittat den optimala mixen. Det är i alla fall många som säger så.
Starbys kök kan enklast beskrivas som en crossover. Bland kastruller och kryddbuketter härskar fyra unga hungriga kockar, vars experimentlusta ständigt puttrar i grytorna. Killarna verkar på samma villkor och växeldrar, ingen är boss över någon annan. Menyerna bottnar i ett genuint samspel. Dels mellan sött och syrligt, krämigt och krispigt, varmt och kallt, lättsmält och al dente. Men framför allt, mellan kockarna och deras brinnande passion för vällagad mat.

Rätt omgivning och rätt inramning

Ett betydelsefullt möte kräver rätt omgivning och rätt inramning. Trivs deltagarna blir mötet mer givande för alla. Det gäller såväl stora konferenser som det personliga samtalet mellan två personer. Lägger du tid, kraft och pengar på att samla ihop några utvalda så vill du självklart ha det väl förspänt. Hos oss vistas du i en lugn och rogivande miljö långt från storstadens lockelser och brus. Här finns inget annat som riskerar att störa sammanhållningen.