Jättefina rum, mysigt & lyxigt med duschartiklar från Rituals
Vilken mat! 5 stjärnor! Har sällan eller aldrig ätit så gott
— Kicki, Konferensgäst

Vikten av att verkligen mötas

Utmärkt, underbar trerätters, det bästa jag ätit ute på länge, utmärkt konferensservice
Hög standard och service, Underbar mat, Kanonservice, Perfekt, Underbart och Smidigt
— Suzanne Karlsson/AMC

Man kan göra många saker på distans men det är svårt att skapa bra relationer på annat sätt än genom möten i verkligheten. Tillsammans når ni nya mål som gynnar er och företaget!

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Ofta blir man mer kreativ och arbetar mer effektivt bara genom att byta miljö och sitta i en ny lokal. Genom att träffas uppstår de absolut bästa idéerna och det bidrar till bättre gemenskap, förtroende och kommunikation.

Att deltagarna ges möjlighet att hålla ihop gruppen även utanför planerad tid, kan vara helt avgörande för ett lyckat resultat. Vi hjälper till att boka aktiviteter eller upplevelser i ditt konferensprogram som frigör tanketid, lockar fram diskussioner och som ger upplevelser och minnen att ta med hem till kontoret.

Konferensanläggning med strategiskt läge i Östergötland med fina omgivningar

Bara en liten avstickare från de stora allfarvägarna ligger Starby Hotell, beläget i Vadstena, fylld av sevärdheter och besöksmål. Hotellet är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand i Östergötland, mitt emellan Stockholm och Göteborg.

Vi vet att när ni njuter av fantastisk mat, härliga upplevelser och lugna miljöer så blir mötet mellan människor mer givande, kreativt och effektivt.

 

Vi erbjuder skräddarsydda konferenspaket, allt för att passa just era behov och önskemål. 

Maila eller ring oss gärna för mer information; konferens@starbyhotell.se, Anna Fornstedt 0143-75104, Linda Carlsson 0143-75103.Kärleken till mat

Möten man minns länge är ofta kopplade till starka matupplevelser i kreativ miljö. Kanske har vi hittat den optimala mixen. Det är i alla fall många som säger så.
Starbys kök kan enklast beskrivas som en crossover. Bland kastruller och kryddbuketter härskar fyra unga hungriga kockar, vars experimentlusta ständigt puttrar i grytorna. Killarna verkar på samma villkor och växeldrar, ingen är boss över någon annan. Menyerna bottnar i ett genuint samspel. Dels mellan sött och syrligt, krämigt och krispigt, varmt och kallt, lättsmält och al dente. Men framför allt, mellan kockarna och deras brinnande passion för vällagad mat.

Rätt omgivning och rätt inramning

Ett betydelsefullt möte kräver rätt omgivning och rätt inramning. Trivs deltagarna blir mötet mer givande för alla. Det gäller såväl stora konferenser som det personliga samtalet mellan två personer. Lägger du tid, kraft och pengar på att samla ihop några utvalda så vill du självklart ha det väl förspänt. Hos oss vistas du i en lugn och rogivande miljö långt från storstadens lockelser och brus. Här finns inget annat som riskerar att störa sammanhållningen.