Närodlat och närproducerat där bara det bästa är gott nog!

Så långt det går hämtar vi våra råvaror runt om Vadstena och i Östergötland, från gurkor, ägg, morötter till vilt, nöt, fläsk och fågel. Fisk direkt ifrån Vättern, svenska vatten eller Atlanten. Det vi producerar i köket är eget hantverk från början till slut där vi gör eget bröd och bakverk,  egen glass, egen fond mm.

Luncher

Du börjar med en hemgjord soppa som kokas varje dag från färska råvaror. Fortsätter med salladsbuffén från trakten och det nybakta brödet. Varmrätten är givetvis lagad med färska råvaror - varje dag!

Middagar

Vi är en Fine Dining Restaurang med en crossover karaktär. Våra 3 kockar använder vilka råvaror de vill och skapar två nya menyer var 4-5 vecka. En med fisk som varmrätt och en med kött som varmrätt. Vi varvar menyerna varannan dag. På det sättet kan vi alltid garantera högsta kvalitet

Till varje rätt väljer vi, med hjälp av sommelier hos våra vinhus, ut viner som balanserar med maten och förhöjer hela smakupplevelsen!

Det betyder att det i köket skapas mellan 80-100 nya rätter varje år och vi har inte gjort samma rätt mer än en gång sedan uppstarten 2008. För dig som gäst betyder det att du kan besöka oss 2 gånger per månad och alltid få en ny upplevelse som du kommer att minnas länge...

Här ser du ett axplock från de 100-tals menyer som köket presenterat de senaste åren