Mat du minns... länge!

Det är våra kockar, Emil, Markus och Fredrik som tillsammans komponerar våra menyer.
De har fria händer att välja de bästa leverantörerna och väljer då givetvis helst råvaror från trakten.

Kärleken till Mat

Möten man minns länge är ofta kopplade till starka matupplevelser i kreativ miljö. Kanske har vi hittat den optimala mixen. Det är i alla fall många som säger så. Starbys kök kan enklast beskrivas som en crossover. Bland kastruller och kryddbuketter härskar tre hungriga kockar, vars experimentlusta ständigt puttrar i grytorna.

Kockarna verkar på samma villkor och växeldrar, ingen är boss över någon annan. Menyerna bottnar i ett genuint samspel. Dels mellan sött och syrligt, krämigt och krispigt, varmt och kallt, lättsmält och al dente. Men framför allt, mellan kockarna och deras brinnande passion för vällagad mat.

 För övernattande gäster är det viktigt att ringa och boka bord innan ankomst!
Vi rekommenderar bordsbokning minst 1 vecka i förväg. 
I baren finns också en lättare barmeny tillgänglig de dagar då restaurangen inte är öppen.

Våra Menyer

I Starby Köket arbetar vi med fasta menyer för att upprätthålla så hög kvalité som möjligt på maten. Råvarorna är närproducerade i största möjliga mån och väl utvalda av våra kockar.
Var 6.e vecka byts våra menyer ut. Inför varje menybyte håller vi i menyprovningar för att hitta bästa möjliga smakkombination mellan mat & vin. Till alla våra menyer erbjuds ett färdigkomponerat vinpaket som får era smaklökar att dansa! Hos oss slipper ni tunga beslut, sätt er till bords och njut!